2 Şubat 2015 Pazartesi

Güneşin Kapıları - Gates Of The Sun 2014 Türkçe Dublaj Full izle

Cezayir için bir tarafta bağımsızlığını ilan etmek, diğer tarafta ise Fransız olarak kalmak vardır. Bu iki seçenekten Fransız sömügesinin devam etmesini isteyen bölücü bir örgüt aksi ihtimalin olması durumunda saldırı amaçlı bir yapılanma oluşturur. Ancak bağımsızlık için canını feda edebilecek dövüş sanatları uzmanı Slimane (Smaïn) Cezayir’in bağımsızlığı için savaşacaktır..
2014 yılı sinema sektörü için çok güzel geçmişti. Bir birinden güzel filmler vizyona girdi ve bu filmler imdb sıralamasında çok iyi puanlar aldılar. Bu sıralamalarda ilk defa karşımıza çıkan film “Güneşin Kapıları” filmidir. Bu filmi farklı kılan şeyse ilk defa Cezayir’e ait bir filmin imdb sıralamasında 8.8 lik bir puan almasıdır. Aksiyon filmi ve bir çok dalda ödül alan film, 2014 yılının aksiyon dalındaki en iyi filmi olma niteliğine sahiptir. Yönetmenliğini Jean-Marc Mineo’un üstlendiği filmde aksiyon adına aradığınız her şeyi bulacağınıza eminim. Filmde yer alan oyuncular ise en az film kadar önem arz ediyor. Smain, Lorie Pester, Zakaria Ramdane, Abdelkader Djeriou, Sofya Nouacer, Amin Mentseur ve Mike Tyson gibi saygın oyuncular filmin bu denli renkli olmasını sağlıyor.
Filmin konusuna gelecek olursak; Cezayir’in içinde bulunduğu durum çok zordur. Cezayir konumu gereği Fransız sömürgesi altındadır. Halk içinde bir tür ikilem vardır. Bir taraf bağımsızlığı için kanının son damlasına kadar savaşmak istemektedir. Bu grup her şeyden önce vatan ve millet aşkı için savaşıp bağımsızlıklarını kazanma taraftarıdırlar. Diğer kesim ise Fransız sömürgesini kabul edip ferah bir yaşam süreceklerini ummaktadırlar. Fakat dövüş sanatları ustası Slimane Cezayir’in ferah bir gelecek için bağımsız olması gerektiğini düşünmektedir ve bu uğurda savaşacaktır. Güneşin Kapıları filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Güneşin Kapıları filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Güneşin Kapıları türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Güneşin Kapıları izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Güneşin Kapıları full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Güneşin Kapıları - Gates Of The Sun 2014 Türkçe Dublaj Full izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder